Politica 4 Mai 2017 15:09
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, lanseaza un atac dur la adresa colegilor din partid care absenteaza de la mizele politice mari.

"Despre praf: Opozitia conteaza si e relevanta doar atunci cand e prezenta, pentru ca uneori mobilizarea poate fi decisiva in a castiga o lupta prin votul pe care il ai. Sau macar iti exprimi clar si tare pozitia politica, daca votul tau nu e decisiv.

Cei care lipsesc atunci cand e mai important (la mize politice foarte mari) sunt cei care fac OPOZITIA PRAF si intretin senzatia unei complicitati subterane cu agenda celor care fac din hotie o virtute. Absentele de ieri din Comisia juridica (cu exceptia celei motivate medical dar care trebuia sa aiba inlocuire) aduc intreg partidul in punctul de a fi privit ca pactizand cu PSD.

Asadar, nu le pot trece cu vederea, dar nu e rolul meu sa le explic sau sa le scuz opiniei publice. Aceasta este in primul rand obligatia celor in cauza fata de oamenii care i-au votat. Acesta este raspunsul meu, onest, pentru nenumaratele mesaje de indignare pe care le-am primit.

Nu cred ca ar trebui sa-si mai permita vreun lider din PNL sa perpetueze aceasta abordare, tipic PSD-ista, potrivit careia ne putem permite orice pentru ca pana la urma poporul uita. E ceea ce a adus PNL in aceasta situatie si este chiar pariul pe care PSD il face acum cu gratierea si il va pierde: POPORUL NU UITA SI CU GREU IARTA! Cu atat mai dificil ii va fi PNL-ului, pentru ca fata de partid au fost si sunt asteptari mari - in consecinta dezamagiri pe masura.

Iar pentru a raspunde asteptarilor, prima conditie este sa fii acolo unde conteaza ca sa poti arata ca esti cu adevarat cine spui ca esti. Asta astept de la toti parlamentarii PNL!", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.