Politica 4 Mai 2017 00:13
Premierul Sorin Grindeanu afirma ca Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial, nu amendamentele adoptate miercuri de Comisia juridica a Senatului, scrie jurnalul.ro.

"Am mai spus-o si o repet: Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial. Amendamentele adoptate astazi de Comisia Juridica a Senatului, referitor la gratierea faptelor de coruptie, nu au sustinerea Executivului", a scris Grindeanu pe Facebook.

Comisia juridica a Senatului a adoptat miercuri, cu 5 voturi ”pentru” (PSD si ALDE) si 3 ”impotriva” (PNL, USR si UDMR) amendamentele propuse de senatorii Traian Basescu, Serban Nicolae si Liviu Brailoiu la proiectul de Lege privind gratierea, prin care cei condamnati la inchisoare cu executare pentru dare sau luare de mita, trafic de influenta sau cumparare de influenta urmeaza sa fie gratiati sub rezerva achitarii prejudiciului.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.