Politica 3 Mai 2017 11:25
Raluca Turcan sustine ca PNL este total impotriva impozitului progresiv si este de parere ca "programul economic al PSD este nesustenabil, interesul PSD fiind legat primordial de propriile dosare din justitie", scrie dcnews.ro.

"In 2016, mediul de afaceri a fost pacalit ca niciodata. Programul economic al PSD este nesustenabil, interesul PSD este legat primordial de propriile dosare din justitie.

Prim-ministrul Grindeanu nu are cu cine sa urmareasca obiectivele economice, ei guverneaza cu repetenti si cu persoane care nu au nivelul de intelegere necesar.

Sunt mai multe zone blocate complet la nivelul Guvernului. Cand spun complet, chiar asta inseamna– COMPLET:

- Investitiile publice;
- Regimul redeventelor;
- Fondul Suveran.

Dragnea este preocupat de dosare si de cum sa controleze orice miscare in Guvern. Asadar, oricine asteapta progrese de la acest guvern este nerealist.

PNL este total impotriva impozitului progresiv. Este neaplicabil si a introdus o incredibila lipsa de predictibilitate in tot mediul economic", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.