Politica 2 Mai 2017 17:04
Cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului, presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a transmis un mesaj, fiind de parere ca "viitorul Romaniei depinde de investitia in tanara generatie", iar clasa politica ar trebui sa ofere solutii concrete viitorului tarii.

"Viitorul Romaniei depinde de investitia in tanara generatie. Din nefericire, tara noastra se afla iarasi la coada clasamentului Eurostat – suntem tara cu cei mai putini tineri cu studii superioare. (...)

De ziua Nationala a Tineretului, clasa politica trebuie sa ofere solutii concrete viitorului tarii. PNL a propus constant proiecte pentru cresterea calitatii educatiei, oferirea de sanse egale fiecarui tanar din aceasta tara, investitii in invatamantul profesional si cercetare!

La prima rectificare bugetara Ministerul Educatiei trebuie sa primeasca banii necesari pentru finantarea invatamantului dual; pentru punerea in practica a programului ”A doua sansa” – instrument destinat tinerilor care au abandonat scoala si doresc sa revina la scoala; pentru implementarea Masteratului Didactic pentru tinerii cu vocatie care vor sa ramana la catedra; pentru decontarea integrala a navetei scolare si dublarea subventiei pentru camine si mese.

Educatia poate deveni un motor de dezvoltare al tarii cu conditia sa se aloce suficiente fonduri pentru repornirea acestuia", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste si: Ce mesaj a transmis Gabriela Firea cu ocazia Zilei Tineretului



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.