Daniel Constantin este de parere ca liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, "a ramas captiv unui stil arhaic de a face politica". Fostul copresedinte ALDE subliniaza, totodata, ca se delimiteaza "in mod categoric de actiunile initiate de Tariceanu", scrie dcnews.ro.

"Intre mine si domnul Tariceanu, intre mine si o parte dintre cei care au fost NUMITI sambata in conducerea ALDE, este o diferenta fundamentala de gandire si de abordare politica. Ma delimitez in mod categoric de actiunile initiate de Tariceanu, de felul in care acesta intelege politica in anul 2017.

Din pacate, Tariceanu a ramas captiv unui stil arhaic de a face politica. Crede ca la 27 de ani dupa revolutie poate sa se comporte asa cum o facea in anii 1990. Inclusiv prin actiunea de excludere a mea, Tariceanu isi santajeaza colegii de partid pe care ii indeamna sa renunte la actiunile din justitia, iar abuzul comis sa fie certificat.

Pozitiile noastre sunt ireconciliabile din cauza principiilor. Nu pot si nici nu vreau sa fac echipa cu un om care zdrobeste onoarea si nu are respect pentru parteneriatele pe care le face. Trecutul lui este marturia spuselor mele. (...)

Eu nu accept politica pumnului in gura! Spre deosebire de el, eu nu mint si nu comit abuzuri. Intotdeauna cand am intrat in casa cuiva mi-am aratat respectul fata de cei pe care i-am gasit acolo. Spre deosebire de mine, Tariceanu intelege respectul prin prisma abuzului pe care este obisnuit sa il comita. (...)", a scris Daniel Constantin pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.