Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, este de parere ca Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, trebuie revocat din functie, avand in vedere ca institutia nu poate functiona ca o mosie.

"Am avut o discutie si eu am inteles ca ne-am inteles, trebuie sa ducem la capat acest proces, pentru ca este o institutie importanta care trebuie sa functioneze cum trebuie, nu trebuie sa functioneze ca si cum ar fi mosia unuia sau unora. Eu am inteles ca ne-am inteles", sustine Liviu Dragnea, citat de digi24.ro.

Presedintele Camerei Deputatilor a subliniat ca va lua in calcul "cat de curand" revocarea lui Misu Negritoiu, scrie antena3.ro.

"Cat de curand le punem pe toate pe calendar pentru ca sunt foarte multe. Dar pentru mine este foarte important ca am convenit impreuna ca este bine sa facem lucrul acesta", a conchis presedintele PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.