Alina Gorghiu crede ca printre cei vizati de o posibila remaniere a Guvernului ar putea fi ministrul Finantelor Viorel Stefan sau cel al Justitiei, Tudorel Toader, scrie dcnews.ro.

"Zic sa dam drumul la pariuri! Cine sa fie primul ministru remaniat? Dnul Stefan de la finante care va juca rolul tapului ispasitor pentru populismul fara limite al PSD, dar cu Pusculita limitata? Sa fie dl Toader care isi apara cariera si profesia si nu se lasa impresionat de amenintarile lui Liviu Dragnea? Sa fie amandoi la pachet?

Pana una alta vorbeste realitatea rece a cifrelor catastrofa produse de o guvernare care sfideaza orice logica: primul trimestru din 2017 ne-a adus un record pentru ultimii 5 ani, un minim al investitiilor de 0,2%, iar TVA-ul s-a rambursat mai putin in primul trimestru cu un miliard de lei, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Ca doar nu afectezi si prigonesti mediul de afaceri!

Deci Economia duduie si noi nu ne-am prins!", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.