Liviu Dragnea i-a felicitat miercuri, pe Facebook, pe pompierii de la ISU Bucuresti-Ilfov care au participat la salvarea baietelului cazut intr-un put din judetul Teleorman, reusita in acest caz datorandu-se „bunei pregatiri si implicarii umane” a membrilor echipei de salvare.

„Felicitari pentru toti pompierii de la ISU Bucuresti-Ilfov care au participat la salvarea lui Daniel, copilul cazut in acel put din judetul Teleorman! Realizam cu totii incarcatura emotionala uriasa si dificultatea extrem de complexa a acestei operatiuni de salvare. Reusita se datoreaza bunei pregatiri si mai ales implicarii umane a membrilor acestei echipe. Bravo baieti!", a scris Liviu Dragnea.

In incheiere, liderul PSD a spus ca "astfel de actiuni trebuie aplaudate la scena deschisa de catre intreaga societate".

Copilul, in varsta de doi ani, a cazut, marti, in putul din curtea casei din localitatea Balta Sarata, judetul Teleorman si a ramas blocat la aproximativ 16 metri adancime, fiind scos dupa zece ore, de catre echipele de interventie. Dupa ce i-au acordat ingrijiri medicale la fata locului, copilul a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucuresti, unde este internat in sectia de Terapie Intensiva.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.