In cadrul unei dezbateri cu reprezentanti ai mediului de afaceri, presedintele Klaus Iohannis a indemnat la prudenta in ceea ce priveste "diversele propuneri fiscale care au fost vehiculate" in ultimul timp, informeaza digi24.ro.

Indemn ferm la prudenta in legatura cu diverse propuneri fiscale, care sunt vehiculate in ultima vreme, mai ales daca nu sunt temeinic fundamentate, fara un proiect coerent, fara garantii clare in privinta beneficiilor, precum si a capacitatii administrative. Vorbim despre viziune si competitivitate pe termen lung probabil ca cel mai important pas pe care trebuie sa il facem este dezvoltarea infrastructurii. Nici un sector nu poate performa in lipsa infrastructurii, indiferent prin ce mijloace am incerca sa il sustinem.

Constat cu ingrijorare ca, din pacate, guvernarile trec, dar problemele infrastructurii raman, in ciuda faptului ca nu banii lipsesc, nici cei nationali, nici cei europeni.", a sustinut presedintele in cadrul evnimentului "Presedintele Romaniei in dialog cu mediul de afaceri".

"Este evident ca salarizarea trebuie imbunatatita, iar solutiile durabile trebuie cautate la nivelul performantei economiei, in ritmul si sustenabilitatea cresterii economice", a adaugat Iohannis.

Vezi discursul integral al sefului statului aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.