Raluca Turcan reproseaza coalitiei PSD-ALDE ca a inceput sa-si incalce promisiunile din programul de guvernare, scrie bursa.ro.

"Ce au promis si ce au livrat. Cel mai bun exemplu pentru nebuloasa Legii salarizarii unitare, pe care PSD-ALDE au supralicitat iar acum s-a asternut tacerea, este masura TVA zero! Isi mai aduce cineva aminte ca trebuia aplicata incepand cu 1 martie?!

La fel ca si in cazul Legii salarizarii, propunerea nu a fost asumata de Guvern, ci expediata prin semnatura lui Liviu Dragnea intr-o initiativa legislativa. Nici pana astazi nu a fost pusa in dezbaterea Senatului, nici macar in comisiile de specialitate, pentru ca sta in sertarul bine ferecat al conducerii Senatului.

Astazi vedem si de ce nu a fost asumata oficial de Guvern, dupa observatiile facute de Consiliului Legislativ. Pentru ca unele masuri incalca directive ale Uniunii Europene, iar pentru altele ar fi fost necesare negocieri prealabile cu Comisia Europeana. Asa ca mai bine au fugit de raspundere.

Ma astept ca in aceeasi maniera sa-si respecte PSD-ALDE promisiunea si cu Legea salarizarii unitare, unde se afla acum intre ciocan si nicovala. Au promis sume fabuloase bugetarilor, dar s-au angajat si ca mentin stabilitatea economica a Romaniei. Asadar, o vor trece sub tacere, o vor ascunde prin sertarele Parlamentului, numai si numai pentru a nu recunoaste ca au mintit.

Altfel, Romania are nevoie urgenta de o lege care sa aseze ordinea in sistemul public de salarizare, o lege aplicabila si predictibila care sa ofere certitudini si nu doar declaratii de bune intentii. Raman, insa, sceptica asupra capacitatii PSD de a livra ce promite, de a se preocupa de guvernare si nu de cum sa-si acopere minciunile cu alte noi si noi minciuni., dand exemplul eliminarii TVA", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.