Dupa o noua amanare pentru legea salarizarii unitare, presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a acuzat majoritatea parlamentara pentru ca ar apela la "diversiuni", informeaza romanialibera.ro, care citeaza Agerpres.

"Aflam de la pesedisti ca au amanat Legea salarizarii unitare pentru Sfantul Asteapta. Degringolada guvernamentala e totala. Nici nu se putea altfel. Reteta pe care Liviu Dragnea a impus-o guvernului Grindeanu e una a dezastrului: promisiuni gigantice, cheltuieli fara limite, venituri si investitii in picaj.

Si-au dat seama pana si ei ca n-au de unde revarsa cornul abundentei peste sectorul bugetar asa cum s-au laudat. De aceea isi paseaza unii altora raspunderea pentru aceasta lege, de aceea se contrazic si isi calca in picioare promisiunile de la care au pornit.

Nu in ultimul rand, o lege a salarizarii bugetare trebuie sa aiba la baza un set clar de criterii, valori si principii despre care nimeni nu i-a auzit vorbind pe Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu si pe Olguta Vasilescu. N-au facut-o pentru ca nu au nicio idee.

Confruntata cu propriile minciuni si nerealizari, majoritatea PSD-ALDE lanseaza diversiuni in serie.
Guvernarea Petarda a aruncat fumigena impozitului pe gospodarii. La scurt timp, PSD-ALDE au scos din joben o comisie parlamentara care va ancheta rezultatul alegerilor prezidentiale din 2009, culmea, sub coordonarea unuia care chiar a fost condamnat definitiv intr-un dosar privind fraude electorale. Sa ne amintim: au mai comis-o o data, tot in Parlament. Ca sa abata atentia de la constructia mincinoasa si neprofesionista a proiectului de buget pe 2017, ( in vreme ce, foarte probabil, pregateau de zor loviturile impotriva Justitiei,) Liviu Dragnea a venit cu diversiunea ”marii gauri bugetare” pe care ar fi lasat-o guvernarea precedenta. Au facut o comisie parlamentara, au fost audieri. Timp pierdut, bataie de joc, mult zgomot pentru nimic. Mai stie cineva rezultatele anchetei acestei comisii ?

Au ingropat cazul pentru ca nu aveau ce ancheta decat propriile minciuni. Numai ca guvernarea prin petarde mediatice nu poate acoperi totul, tot timpul.

Realitatea si adevarul problemelor cu care se confrunta romanii sunt mai puternice decat orice diversiuni.

PNL va lupta cu toate armele democratiei parlamentare pentru ca domnii Dragnea, Tariceanu si Grindeanu sa dea socoteala romanilor de ce nu fac ce au promis in campanie, de ce treburile guvernarii merg tot mai prost, de ce investitiile nu se vad iar banii tarii, tot mai putini, se risipesc", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.