Premierul Sorin Grindeanu spune, in mesajul de Pasti, ca respectarea valorilor autentice si a traditiilor este ceea ce ne defineste ca tara, lucruri pe care incearca sa le transmita si copiilor sai. Prim-ministrul le ureaza tuturor crestinilor sarbatori fericite.

"In copilarie obisnuiam sa imi petrec sarbatorile de Paste la bunicii din Caras. Acolo am invatat ce inseamna sa respecti traditia, familia si tot ceea ce tine de aceste sarbatori. Am incercat sa le transmit si incerc sa le transmit si copiilor mei aceste lucruri: respectarea valorilor autentice si respectarea traditiilor este ceea ce cred ca ne defineste ca si tara, ca si popor”, spune premierul, intr-un mesaj video postat duminica pe pagina sa de Facebook.

Sorin Grindeanu si-a incheiat mesajul urandu-le tuturor crestinilor un Paste fericit.

"Vreau sa va transmit tuturor crestinilor sarbatori fericite, un Paste fericit. Hristos a Inviat!”, a adaugat prim-ministrul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.