Fostul presedinte Traian Basescu a declarat la un post de televiziune ca exista un semn de intrebare asupra faptului ca fostul deputat "a fost prins atat de usor si atat de aproape".

"Primul semn de intrebare pe care mi-l ridica este legat de faptul ca a fost prins atat de usor si atat de aproape. Eu am fost relativ sceptic ca autoritatile romane vor da de el foarte repede, uite ca au dat si asta e un lucru bun. Cand a fugit am criticat Ministerul de Interne, acum trebuie sa il felicitam. Cu poza asta nu l-as fi recunoscut pentru nimic in lume", a spus fostul sef de stat, citat de stirileprotv.ro.

"Este o greseala, acelasi tip de greseala pe care l-a facut Vantu cu Popa in Indonezia cand tineau legatura pe telefoane. Faptul ca fratele lui s-a dus sa se intalneasca cu Ghita a fost eroarea fatala, pentru ca toti din anturajul lui Ghita erau supravegheati. Daca voia sa se lase prins pur si simplu venea, nu era nevoie sa mai stea si prin beciuri pe la Belgrad. Cred ca a fost un lant de imprudente ale lui Ghita. Il credeam mult mai atent, mult mai instruit. Nu m-am gandit niciodata ca bantuie prin Europa ca voda prin loboda. Mi se pare ca a fost copil. Mai ales sa se intalneasca si cu fratele, a fost fatala", a mai spus Basescu, potrivit digi24.ro.

"Toti ne-am fi dorit ca Ghita sa fi continuat sa vorbeasca. Sper ca o va face dupa ce vine in tara, autoritatile romane au obligatia sa ii creeze conditii sa vorbeasca", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.