Traian Basescu i-a ironizat pe cei care au pierdut la ultimele trei alegeri prezidentiale: Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta, sugerandu-le sa organizeze un scrutin in care sa candideze pentru titlul de "luzar incoronat al politicii romanesti", scrie romanialibera.ro.

"Hai sa facem niste prezidentiale intre luzari!

Imi imaginez cata zgura a ramas in sufletul lor: Adrian Nastase, Mircea Geoana, Victor Ponta - toti trei au intrat in campanii cu certitudinea ca vor castiga functia de Presedinte al Romaniei. Toti trei aroganti, toti trei incapabili sa gestioneze calitatea de favoriti de la startul campaniei, toti trei incapabili, din cauza trufiei, sa inteleaga de ce au pierdut, altfel spus, toti trei luzari profesionisti neconsolati.

Ca sa-i consolam, propun sa chemam electoratul la urne pentru ca, pana la urma, sa vedem cine este “luzarul incoronat al politicii romanesti”. Si asa Iohannis are de organizat un referendum pentru care nu are subiect.

Daca pe Dragnea il punem presedinte BEC, vom avea un rezultat traznet al alegerilor, pe care, pe buna dreptate, toti trei il vor contesta sustinand ca li s-au pus prea multe voturi si au castigat pe nedrept titlul de “luzar incoronat al politicii romanesti”.

Eu votez cu Adrian Nastase", a scris Traian Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.