Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, lanseaza un nou atac la adresa PSD, sustinand ca "statul PSD te pune la munca fara contract", acesta fiind "cadoul"  facut romanilor in Saptamana Patimilor.
"Atunci cand toata lumea reclama birocratia sufocanta, prin care statul iti face viata un calvar, vine PSD si o dubleaza. E calea sigura pentru a-ti demonstra ca nu tu ca cetatean esti cel care ar trebui sa ai statul in slujba ta, ci tocmai invers. Statul PSD te pune la munca fara contract", sustine Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

"Este 'cadoul' facut romanilor in Saptamana Patimilor – ciudata coincidenta – de actuala guvernare, care nu le propune nici mai mult nici mai putin decat revenirea la un sistem, care s-a dovedit depasit, de impozitare a veniturilor din epoca Nastase.

Cei 35.000 de asa-numiti „consultanti fiscali”, mai degraba un soi de inspectori, pentru care statul sa plateasca circa 1 miliard de euro, este mai degraba un instrument politic care sa asigure sinecuri actualilor si posibililor viitori agenti de partid ai PSD.

Aceasta este probabil masura disperarii actualului Guvern, aflat pe minus, pentru faptul ca nu are resursele necesare pentru implementarea Legii salarizarii unitare", a mai scris ea pe Facebook.

Citeste in postarea sa care sunt "cele doua lucruri care se ascund in spatele acestui plan al PSD-ALDE despre care nu se vorbeste, ori se vorbeste prea putin".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.