Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca Executivul ar trebui sa ceara explicatii guvernului olandez, dupa ce Fondul de pensii NN si-a anuntat clientii carora le administreaza pensia privata obligatorie ca in ultimele saptamani au existat discutii in spatiul public privind o eventuala decizie de nationalizare a fondurilor de pensii private si le recomanda sa se informeze despre contextul pietei, scrie digi24.ro.

"Acest scandal e pornit de la Misu Negritoiu care este presedintele ASF si care stie foarte bine ca in foarte scurt timp Parlamentul va demite toata conducerea ASF. Nu suni la Guvern sa verifici daca asa ceva exista in intentia Guvernului si incepi sa trimiti sute si mii de mailuri incitand clientii bancii la proteste", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Eu cred ca Guvernul Romaniei ar trebui sa ceara explicatii la ambasada Olandei si la Guvernul olandez si la conducerea ING din Olanda pentru ca ceea ce a facut aceasta companie de asigurari in Romania poate puteau sa faca intr-o fosta colonie olandeza. In Romania nu se face asa ceva. Poate sunt suparati pe corvete, poate. Nu stiu. Dar nu poti sa pornesti un asemenea scandal din nimic, nu a existat nici in programul de guvernare, nici discutie in coaltitie, nici discutie in Parlament depsre asa ceva", a mai spus social-democratul, citat de money.ro.

Citeste si: Teodorovici, despre nationalizarea pensiilor private: Viorel Stefan sa vina cu o clarificare, altfel il chemam in Parlament


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.