Premierul Sorin Grindeanu a sustinut ca administratia trebuie sa iasa din ipocrizie, functiile de prefect, subprefect si sefi de la deconcetrate urmand sa fie politizate.
Grideanu le-a spus primarilor, sefilor de deconcentrate si reprezentantilor autoritatilor locale si judetene, marti, in timpul unei vizite in Bistrita, ca este timpul ca administratia sa iasa din ipocrizie prin adoptarea Codului Administrativ, aflat in dezbatare publica.

"Va anunt ca sa stiti ca este spre final Codul Administrativ. Eu cred ca trebuie sa iesim din aceasta ipocrizie care e pornita undeva la inceputul anilor 2004 - 2005. O parte din cei care reprezinta Guvernul in teritoriu, pornind de la prefecti, subprefecti, sefi de deconcentrate se schimba odata cu noul guvern, doar ca ne facem ca nu vedem.

Toate aceste lucruri - de asta va spuneam ca este ipocrizie - din toate aceste lucruri trebuie sa iesim! Prefectul va avea functia de secretar de stat, subprefectul de subsecretar de stat, si mergem in continuare si pe conducerea de la deconcentrate pentru ca si deconcentratele trebuie sa puna in aplicare programul de guvernare. E simplu!"
, a spus Sorin Grideanu in timpul interventiei sale sustinuta la Centrul Multicultural Dacia din Bistrita, unde a participat la aniversarea a 25 de ani de la infiintarea Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, relateaza Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.