Liviu Dragnea a afirmat luni ca a eliberat toti pestii pe care i-a prins, dand astfel replica unor afirmatii facute de Grigore Baboianu, Guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Declaratiile sale vin dupa ce Baboianu i-a criticat pe premierul Sorin Grindeanu si pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru faptul ca in loc sa promoveze pescuitul sportiv, s-au laudat cu zecile de stiuci capturate in Delta.

"Ar fi putut sa arate captura, sa o pupe si sa ii dea drumul!", a declarat seful Rezervatiei, la emisiunea Lumea Europa FM.

In replica, Liviu Dragnea a spus: "Am aratat captura, i-am dat drumul, n-am pupat-o. Dacă domnul guvernator consideră necesar, poate să-mi dea amenda".

La sfarsitul lunii martie, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris pe Facebook ca l-a invatat pe premierul Sorin Grindeanu sa pescuiasca, prim-ministrul prinzand noua stiuci, ceea ce este „foarte bine pentru un incepator” care nu a pus niciodata mana pe lanseta. Dragnea a postat si fotografii de la pescuit.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.