In cadrul conferintei de presa sustinute dupa sedinta coalitiei de guvernare de la Sinaia, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu a facut cateva precizari.
"Toate autoritatile si institutiile publice sunt incluse, mai putin BNR si ASF. Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu e 1 la 12, sindicatele au sperat sa fie macar 1 la 13, pentru ca pe actuala legislatie aveam 1 la 15. Haosul generat in sistem in ultima perioada a adus la un raport mult mai mare", a declarat Olguta Vasilescu, citata de digi24.ro.

"Nu am taiat niciun fel de sporuri, toate de dinainte se vor regasi, diferenta e ca s-au plafonat la 30% la ordonatorul de credite. Per total anvelopa trebuie sa fie la 30%. Un politist care lucreaza in strada poate ajunge la 70% dar cei care stau in birou vor trebui sa ajunga la sporuri mai mici", a adaugat ea, potrivit libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.