Fostul premier Victor Ponta il lauda pe Donald Trump, care a sustinut in repetate randuri ca este presedintele SUA, nu al lumii si isi doreste ca tara pe care o conduce sa fie pe primul loc. Social-democratul subliniaza ca s-ar bucura sa auda de la Klaus Iohannis acest lucru.

"Donald Trump spune : 'Nu sunt presedintele Lumii - sunt Presedintele SUA. Si de acum inainte va fi doar America pe primul loc'.

Poate ca e populist, poate ca greseste, poate ca daca chiar face ce spune o sa ne afecteze direct si pe noi romanii, o sa vedem - dar daca as fi american m-as bucura sa aud de la Presedintele meu acest lucru!

Un bun prieten imi spunea 'ei sunt America si isi permit, noi suntem prea mici, nu avem cum'! Si eu l-am contrazis aratandu-i ca vecinii nostri din Serbia (cu o populatie, putere economica, PIB, samd mult mai mici decat noi) tocmai au votat duminica trecuta un Presedinte care si in vorbe si in fapte pune Serbia pe primul loc. Ca sa nu va dau iar exemplul Cehiei, Solvaciei, Ungariei si chiar Bulgaria!

De ce altii pot si la noi nu se poate niciodata?", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.