Dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare de condoleante omologului sau rus, Vladimir Putin, in urma atacului care a avut loc luni, la metroul din Sankt Petersburg, cuvinte de lauda i-au fost adresate sefului statului de catre deputatul PSD, Victor Ponta.

"Tocmai ma pregateam sa scriu eu un mesaj de condoleante si de solidaritate cu victimele atacului terorist din Rusia / si as fi spus ca e inadmisibil sa avem mesaje de acest gen de la liderii politici romani doar cand atentatele sunt la Paris , Londra sau Bruxelles si sa tacem din gura cand e vorba de Istanbul sau Sankt Petersburg ( ca si cand teroristii sunt rai daca omoara europeni si buni daca omoara turci sau rusi)!

Ma bucur insa ca Presedintele Iohannis mi-a luat-o inainte si a transmis mesajul necesar catre Rusia!

Ps - rog spalatii pe creier care sunt gata sa spuna ori ca sunt vandut lui Putin ori lui Iohannis sa ia o pauza azi - e vorba de oameni nevinovati care isi pierd viata din cauza unor teroristi la fel de malefici indiferent de locul atacului si de nationalitatea victimelor", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.