Fostul premier Victor Ponta sustine ca nu este nevoie sa fie exclus din partid din moment ce este dispus sa-i retrimita demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Domnul Dragnea, cand nu vrea sa faca el ceva singur, ca si cu ordonanta 13, pune pe altii. Nu e nevoie sa ma excluda nimeni, ii mai scriu o data demisia. Sa nu intram in circul asta, pentru ca nu este nevoie sa puna pe cineva", a declarat Victor Ponta, citat de digi24.ro.

"Eu spun un singur lucru: am de facut in viata lucruri si mai importante si mai placute decat sa ma cert cu Dragnea. De fiecare data i-am raspuns. Daca nu mai zice nimic de mine, nu ii mai raspund. Dar de cate ori va spune o minciuna despre mine, eu o sa spun un adevar despre el. Credeti-ma ca stiu atatea adevaruri, ca nu terminam in cinci ani", a mai spus deputatul PSD, citat de stirileprotv.ro.

Duminica, Liviu Dragnea a sustinut ca liderii social-democrati sunt din ce in ce mai "nervosi si suparati" pe declaratiile lui Victor Ponta si au inceput sa ceara excluderea lui din partid, insa seful PSD spune ca incearca sa ii "opreasca", pentru a nu reactiona, avand in vedere ca nu isi doreste sa il dea afara din partid pe fostul premier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.