Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca nu este de acord cu afirmatiile senatorului Ioan Denes, care a declarat ca homosexualii care se tin de mana pe strada ii "lezeaza" libertatea.

"Nu sunt de acord cu afirmatiile domnului senator Denes si il sfatuiesc si pe el si ceilalti sa nu uite ca fac parte din PSD. PSD este un partid tolerant, nu cu atitudini radicale, un partid care crede cu toata taria ca in societatea romaneasca avem loc toti. Le spun tuturor si o sa discut mai apasat cu ei la Sinaia. Poate aerul de munte o sa le faca bine si o sa le dea cap de intelegere mai mare. Pericolele sunt in afara tarii nu in interior, nu trebuie sa mai cream probleme artificiale", a declarat presedintele PSD, citat de digi24.ro.

Sambata, aproximativ 30 de membri ai comunitatii LGBT au protestat in fata sediului PSD fata de declaratiile senatorului Ioan Denes. Manifestantii s-a tinut de maini si au fluturat steaguri colorate in fata sediului PSD din Soseaua Kiseleff, care era, insa, inchis


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.