Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a comentat declaratia fostului premier Victor Ponta potrivit careia ii ducea "prietenului sau" Florin Coldea sticle de vin "Opus One", informeaza hotnews.ro.

Intrebat daca ii ducea sticle cu vin lui Florian Coldea, liderul PSD a evitat sa comenteze, spunand doar ca "nu este nici nas, nici fin" cu fostul director adjunct al Serviciului Roman de Informatii, scrie digi24.ro.

«Sa comentez minciunile si prostiile "Carmaciului" din Teleorman?? Mai bine nu... sunt lucruri mult mai importante de facut! Dar inteleg frustrarea si lasitatea cu care sunt atacat non stop. (...) Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin "Opus One" pe care le ducea "prietenul" Liviu pentru prietenul lui Florin!», a comentat Victor Ponta in urma declaratiilor lui Liviu Dragnea potrivit carora ar fi observat o serie de atacuri ”coordonate” impotriva sa, atat din partea unor politicieni precum Victor Ponta sau Daniel Constantin, cat si din partea unor jurnalisti de la diferite publicatii, afirmand ca scopul acestora este vulnerabilizarea sa si influentarea procesului de abuz in serviciu in care este judecat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.