Presedintele Klaus Iohannis va semna luni decretele privind numirea noului ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, si numirea noului ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, iar la ora 17.00, va avea loc si ceremonia de depunere a juramantului.

Administratia Prezidentiala a anuntat, vineri, ca decretele vor fi semnate in cursul zilei de luni, iar la ora 17.00 va avea loc ceremonia de depunere a juramantului.

Gratiela Gavrilescu, actual ministru pentru Relatia cu Parlamentul, va prelua portofoliul lui Constantin de ministru al Mediului si functia de vicepremier. In locul ei, va fi numit Viorel Ilie, transmite News.ro.

Decretele vor fi semnate de presedinte luni, cand va avea loc si ceremonia de depunere a juramantului, la Palatul Cotroceni, de la ora 17.00.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca, daca va avea posibilitatea, va discuta luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis privind desecretizarea protocoalelor semnate intre Ministerul Public si SRI.

Liderii ALDE, reuniti duminica in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin, copresedinte al formatiunii. Gratiela Gavrilescu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, a fost propusa de ALDE in functiile de vicepremier si ministru al Mediului, in locul lui Daniel Constantin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.