Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca va prezenta la finalul saptamanii viitoare o evaluare ca sef al partidului, asupra activitatii ministrilor, urmand ca acest subiect sa fie discutat si in primavara, fara sa excluda ca in vara sau la toamna sa apara si remanieri.

"Sper ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa am o conferinta de presa sa prezint o evaluare a activitatii Guvernului, ca presedinte al partid si prin comparatie cu programul de guvernare", a spus Dragnea.

El a afirmat ca, avand in vedere "perioada tulbure" din ultima perioada, Guvernul "si-a facut treaba".

"Rezultatele pe primele trei luni sunt bune", a adaugat seful PSD.

Intrebat daca se pune si problema unor remanieri, Dragnea a afirmat ca astfel de discutii vor avea loc la inceputul verii, dupa ce va fi facuta o analiza mai amanuntita in Guvern in luna mari, scrie News.ro.

"Vom vedea daca vor fi schimbari sau nu, la vara, la toamna, daca se vor face la anul sau nu se vor face. E prematur sa discutam acum. Majoritatea ministrilor isi fac treaba", a spus Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.