Presedintele fondator al PRU, Bogdan Diaconu, sustine ca l-a asigurat pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, ca nu exista "niciun fel de colaborare" intre PRU si Victor Ponta sau Daniel Constantin, scrie dcnews.ro.

"Cu Liviu Dragnea am discutat fiind in trecere pe la Parlament. Am avut o intalnire si, intr-adevar, am discutat si l-am asigurat ca nu exista niciun fel de colaborare intre PRU si Bogdan Diaconu si Victor Ponta sau Daniel Constantin", a spus Bogdan Diaconu, citat de antena3.ro.

"Partidul Romania Unita are o colaborare cu PRM si cu Noua Dreapta. Aceasta este formula politica cu care ne vom prezenta in alegerile ce vor urma si in fata romanilor", a adaugat el.

De asemenea, Bogdan Diaconu a anuntat ca Partidul Romania Unita (PRU), Partidul Romania Mare (PRM) si Partidul Noua Dreapta (PND) vor forma alianta politica intitulata BINE - Blocul Identitatii Nationale in Europa, noteaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.