Senatorul PNL, Alina Gorghiu, se arata ingrijorata de jocul "Balena Albastra" si solicita Ministerului Educatiei Nationale sa ia masuri urgente in aceasta privinta, relateaza libertatea.ro.
''Cer public Ministerului Educatiei, ca impreuna cu comisiile de educatie si cu inspectoratele judetene scolare sa-si asume oficial si sa informeze Parlamentul pana in luna iunie, ca pana la finele anului scolar, scolile sa atinga doua obiective clare si anume, sa nu mai fie clase care sa nu fi facut lectii despre siguranta pe internet pentru copii si sa fie zero clase fara o sedinta cu parintii dedicata acestei probleme.

Am primit sute de sesizari mailuri, mesaje pe acest subiect de la oameni, parinti preocupati de aceasta problema si cred ca trebuie sa facem mai mult pentru siguranta online a copiilor nostri'', a declarat Alina Gorghiu in cadrul unei conferinta de presa la Timisoara, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.