Raluca Turcan sustine ca a aparut dovada suprema ca ordonanta 13 a fost data pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea, avand in vedere ca fosta sotie a liderului social-democrat, Bombonica Prodana, a sesizat CCR in privinta definitiei abuzului in serviciu.

"Astazi a aparut dovada suprema ca Ordonanta 13 a fost data pentru Liviu Dragnea. Solicitarea fostei sotii a lui Liviu Dragnea, parte in dosar, ca CCR sa defineasca pragul pentru abuzul in serviciu, demonstreaza ca sedinta de Guvern echivaleaza cu un flagrant comis in vazul natiunii.

Aceasta coalitie anti-nationala vrea sa schimbe mersul istoriei. Sa ne deturneze de la integrare la excludere, de la prosperitate la saracie, de la suprematia legii la dominatia coruptiei.

Este o coalitie intru coruptie si orice zi in care Guvernul PSD-ALDE ramane la putere inseamna distrugerea viitorului european al Romaniei.
Toate statele UE primesc astazi dovada suprema ca in Romania guverneaza un grup infractional organizat", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.