Dupa ce a observat ca Liviu Dragnea este prieten cu Bogdan Diaconu, fostul premier Victor Ponta spera ca presedintele PSD sa nu dispara precum fostul deputat Sebastian Ghita.

Intrebat daca s-a pus problema infiintarii unui partid nationalist, social-democratul a raspuns: "A pus problema domnul Dragnea si o sa il intreb cand vreau sa fac altceva in politica. Am vazut ca e prieten cu Bogdan Diaconu acum, am inteles ca a discutat dansul cu Diaconu. Foarte bine. Important este ca acum domnul Diaconu nu mai este prietenul lui Sebi Ghita, e prietenul lui Liviu Dragnea. Sper sa nu dispara si Liviu acum", a spus Victor Ponta, citat de hotnews.ro.

"Am vazut ca domnul Dragnea ma tot trimite la alte partide, eu nu am fost decat in PSD, nu am fost in alte partide. Dansul a mai fost in alte partide", a adaugat deputatul PSD, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Dragnea: Bogdan Diaconu mi-a spus ca Ponta i-a sugerat sa se implice intr-un proiect politic nou


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.