Presedintele USR, Nicusor Dan, neaga ca averea ii este verificat de Agentia Nationala de Integritate (ANI), scrie dcnews.ro.

"Circula o minciuna ca Agentia Nationala de Integritate imi verifica averea. Agentia Nationala de Integritate verifica declaratiile de avere si de interese ale tuturor functionarilor publici si demnitarilor, inclusiv pe ale mele, printre toate celelalte. Cu asta se ocupa ANI.

Minciuna aceasta este corelata cu o alta minciuna, conform careia as detine un teren in Predeal pe care as fi platit 1 milion sau milioane de euro in 2007. Adevarul este ca detin un teren in Predeal, pe care l-am cumparat in 2007, cu aprox. 175.000 euro, provenind din imprumuturi bancare si bani retrasi din firma de calculatoare pe care o detineam la acea data.

Ca la Radio Erevan: nici eu nu sunt verificat, iar terenul a costat de zece ori mai putin", a scris Nicusor Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.