Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni seara, referindu-se la postarea de pe Facebook in care Liviu Dragnea scria ca l-a invatat cum sa prinda peste, ca s-a trecut de la numarat oua la numarat stiuci, precizand ca il va invata, la randul lui, pe presedintele PSD sa schieze, una dintre primele lectii fiind "sa stii sa cazi".

Intrebat daca ii place schiul sau pescuitul, premierul Sorin Grindeanu a spus, luni seara, ca a observat ca exista o intreaga dezbatere in privinta episodului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a relatat cum l-a invatat sa pescuiasca.

"Am vazut ca e o intreaga dezbatere, imi place schiul... Stiti cum sunt pescarii profesionisti... e o intreaga legenda in ce spun pescarii, pe mine ma intereseaza sa atrag fondurile europene, sa avem crestere economica.

Am vazut ca s-a trecut de la numarat oua (expresie a lui Adrian Nastase - n.red.) la numarat stiuci. Daca la iarna toate lucrurile care tin de guvernare, bugetul, deficitul, cresterea economica...si va ninge...o sa-l invat pe presedintele Dragnea sa schieze. Nu stie, iar la primele lectii trebuie sa se tina in picioare... sa stii sa cazi", a spus Sorin Grindeanu citat de Ziare.com.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminica, pe Facebook, ca l-a invatat pe premierul Sorin Grindeanu sa pescuiasca, prim-ministrul prinzand noua stiuci, ceea ce este "foarte bine pentru un incepator" care nu a pus niciodata mana pe lanseta. Dragnea a postat si fotografii de la pescuit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.