Dupa ce Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, presedintele PSD a precizat ca nu il mai deranjeaza comentariile fostului premier.
"Noi vorbim de lucruri care nu exista. Tot vorbim de acesti nemultiumiti, nu-i vedem. Pot fi nemultumiti, nu-i nicio problema, daca se face un pol, sa-l faca, mult succes. Deocamdata in PSD nu avem problemele astea, poate se doreste sa avem astfel de probleme. Nu avem. Am avut si foarte multe intalniri si o sa avem in continuare in partid. Am inceput sa ne intrebam unii pe altii care suntem nemultumiti. Nu-i gasim, dar mai cautam", a spus Liviu Dragnea, citat de b1.ro.

"Nu stiu ce va face, eu stiu ca am avut un weekend bun cu premierul Grindeanu. Despre barca USL-ului cred ca nu este cel mai in masura sa vorbeasca cine si de ce a iesit din barca", a mai adaugat liderul social-democrat, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.