Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat luni ca, daca Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu tot fac vizite in Delta Dunarii, sa se ocupe si de asistenta medicala a cetatenilor de acolo, dar si de alte probleme precum poluarea.

”Am vazut ostentatia cu care domnul Dragnea isi etaleaza calitatile de pescar. Am vazut si cumintenia pamantului intruchipata de domnul Grindeanu, care ia lectii de la maestrul Dragnea intr-ale pescuitului, dar eu as vrea sa le cer, daca tot fac vizite in Delta Dunarii, sa se ocupe putin si de asistenta medicala a cetatenilor romani din Delta Dunarii care sufera (...). De asemenea, alte probleme grave care tin de Delta sunt cele legate de poluare si atrag atentia asupra problemelor la Tulcea cu privire la haldele de bauxita care necesita investitii pentru ca altfel pot pune in pericol prin tot felul de accidente acest patrimoniu universal care este Delta Dunarii”, a spus Catalin Predoiu.

Prim-vicepresedintele PNL i-a indemnat pe cei doi sa fie mai decenti, mai ales ca fac parte dintr-un partid de stanga.

I-as indemna pe cei doi corifei ai politicii romanesti sa se ocupe mai putin de pescuit si mai mult de problemele Deltei Dunarii si sa fie mai decenti in raport cu cetatenii romani. Sunt foarte multi romani care nu au ocazia, posibilitatile sa se delecteze nu neaparat cu pescuitul, dar macar cu roadele culinare ale acestei indeletniciri in viata de zi cu zi. Putina decenta mai ales din partea unui partid de stanga”, a mai spus Predoiu.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminica, pe Facebook, ca l-a invatat pe premierul Sorin Grindeanu sa pescuiasca, prim-ministrul prinzand noua stiuci, ceea ce este „foarte bine pentru un incepator” care nu a pus niciodata mana pe lanseta. Dragnea a postat si cateva fotografii de la pescuit.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.