Liderul PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza printr-un comentariu pe o retea de socializare dupa ce scriitorul Gabriel Liiceanu a explicat ca a comis o eroare, dar nu a spus o minciuna.

"Regret foarte mult sa il vad pe domnul Liiceanu persistand intr-o minciuna care nu ii face deloc cinste. Interpretarile sale, potrivit carora contextul declaratiilor mele ar fi fost altul si ca de fapt nu i-ar fi mintit pe oficialii europeni, sunt la fel de jenante precum ale celor care argumenteaza ca x% plagiat nu ar fi plagiat.

Nu, domnule Gabriel Liiceanu, o minciuna este o minciuna, chiar daca e rostita de un intelectual de marca – nu puteti spune ca ati mintit doar putintel!

Stiti mai bine decat mine ca adevarul este corespondenta intre vorbe si realitate. Or, intre vorbele pe care le-ati rostit la Bruxelles despre declaratiile mele si ceea ce am declarat in mod real nu exista nicio corespondenta.(...)

Un singur lucru poate fi afirmat cu certitudine. Tot acel circ de la Bruxelles, toata acea balacareala isterica despre tara noastra a facut cu siguranta mai mult rau Romaniei si romanilor decat o declaratie pe care nu am rostit-o niciodata", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.