Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca, inainte de a face o propunere pentru functia de director al SIE, va discuta cu majoritatea parlamentara, presedintele PSD, Liviu Dragnea sustine ca apreciaza "intelepciunea" sefului statului.

"Am apreciat intelepciunea presedintelui care a inteles ca trebuie sa aiba o discutie inainte cu majoritatea parlamentara pentru a evita exact aceasta situatie de posibil blocaj in care ar veni o propunere la majoritatea parlamentara care sa fie respinsa. Si sigur ca daca s-ar fi intamplat asa, domnul Predoiu ar ramane in continuare la SIE. Dar, din ce am inteles de la presedintele Romaniei, vrea sa consulte majoritatea parlamentara inainte si eu am speranta ca vom ajunge la o solutie acceptata de ambele parti", a declarat Liviu Dragnea la un post de televiziune, citat de digi24.ro.

"Parlamentul dupa nici sapte luni a reusit sa vacanteze locul. La momentul potrivit voi face o propunere. Am de gand sa discut cu majoritatea parlamentara inainte sa fac publica propunerea", a sustinut miercuri seful statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.