Guvernele Romaniei si Republicii Moldova s-au reunit joi, la Piatra Neamt, in sedinta comuna. La finalul acesteia premierul Sorin Grindeanu a sustinut ca este timpul actiunii concrete, trebuie accelerate procesele de reforma.
"Credem ca e timpul actiunilor concrete. Trebuie accelerate procesele de reforma si consolidat pe mai departe parcursul european al Republicii Moldova. Romania asteapta din partea Republicii Moldova consecventa si seriozitate. Doar optiunea europeana poate aduce raspunsuri durabile la asteptarile de prosperitate si stabilitate ale cetatenilor din Republica Moldova", a declarat Grindeanu, citat de b1.ro.

"In relatia cu Romania nu se va schimba nimic, asa cum nu se va schimba nimic din optiunea noastra europeana care este, de fapt, si proiectul nostru de tara", a spus la randul sau si Pavel Filip, citat de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.