Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, ca se gandeste "serios" sa depuna plangere penala impotriva lui Gabriel Liiceanu pentru afirmatia la adresa sa, facuta de acesta in cadrul dezbaterilor din Comisia LIBE, referitoare la o presupusa dorinta de demitere a procurorului sef al DNA.

Nu am luat decizia, dar ma gandesc serios sa depun plangere penala impotriva lui Gabriel Liiceanu", a spus Dragnea, miercuri seara, la Antena 3.

"Eu am foarte mari rezerve sa fac plangeri penale. I-am facut pana acum domnului procuror Papici si domnului Marian (Mircea Marian, n.red.), jurnalist celebru, care instiga la violenta niste oameni impotriva mea. Eu nu sunt reclamagiu de profesie, de asta spun: ma gandesc foarte serios. Poate omul a citit un text livrat de cineva", a adaugat Dragnea.

El a aratat ca Liiceanu a citat o declaratie falsa in Parlamentul European, pe care i-a atribuit-o.

"Nu aveti cum sa gasiti aceasta declaratie (...) Este un pic ca la Radio Erevan. Eu imi aduc aminte ca la un raspuns de acum doua saptamani am spus ca nu voi cere demisia doamnei Kovesi dupa decizia CCR. Si am fost criticat de o parte a presei. Am spus ca nu este rostul meu. Obiectivele noastre nu sunt acelea de schimbare a sefilor Parchetelor. Am aflat cu stupoare si am crezut ca totusi in Romania poate aparea o limita a minciunii, a manipularii. Sa citezi o declaratie falsa in Parlamentul European mi se pare grav", a mai spus Dragnea citat de Ziare.com.

El a mai aratat ca si Guvernul va trebui sa aiba o pozitie oficiala, pentru ca "o asemenea afirmatie grava trebuie combatuta foarte ferm".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.