Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, sustine ca nu poate exclude posibilitatea aparitiei pe scena politica romaneasca a unui partid nationalist format in jurul fostului premier Victor Ponta si a co-presedintelui ALDE Daniel Constantin.
Intrebat de jurnalisti daca ar exista posibilitatea de a se adeveri un scenariu privind aparitia unei formatiuni politice nationaliste, in care ar aparea numele lui Victor Ponta si cel al lui Daniel Constantin si despre care a vorbit inclusiv presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, presedintele PSD a raspuns: "Nu exclud. Am doar informatii cum aveti si dumneavoastra, in general nascute din zvonuri".

Presedintele Camerei Deputatilor a specificat ca a fost sunat de catre liderul Partidului Romania Unita: "A vrut doar sa-mi spuna doua lucruri si mi s-a parut important – ca anuntul facut nu stiu de cine sau informatia pe surse ca PRU s-a unit sau urmeaza sa se uneasca cu Forta Nationala este o informatie nereala. (...) Si de asemenea mi-a spus ca Partidul Romania Unita vrea sa devina un partid nationalist, dar in niste termeni moderni si cu niste obiective pe care vrea sa le faca publice in perioada urmatoare", a spus Dragnea, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.