Co-presedintele ALDE Daniel Constantin sustine ca nu renunta la principiul de a pune oamenii mai presus decat functiile, iar daca va fi provocat va candida inclusiv la sefia ALDE.

"Pun mai presus oamenii si principiile decat o functie in Guvern. Nu sunt santajabil asa cum s-a incercat in aceste zile, nu renunt la oameni si la principiile care m-au guvernat pana acum in interiorul partidului pentru o functie in guvern(...)", a spus Daniel Constantin, citat de digi24.ro.

De asemenea, a tinut sa specifice ca ar putea inclusiv candida la sefia ALDE, in cazul in care va fi provocat.

"Eu am avut o discutie cu domnul Tariceanu, l-am informat ca nu este o batalie pentru functii, l-am informat din luna decembrie ca nu aveam intentia sa candidez, practic e o cursa in care dansul alearga singur si, daca lucrurile se desfasoara asa cum se desfasoara acum, probabil ca va iesi pe locul doi. Dansul mi-a propus o functie de presedinte executiv, o sa reflectez asupra acesteia, reflectam asupra acesteia, nu stiu daca mai este cazul", a precizat el, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.