Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, este de parere ca proiectul PSD de gratiere, "nu va duce nici la depopularea din penitencare, nici la conditii mai bune de detentie".

"Gratierea trebuie sa fie un act de clementa, un instrument prin care sa ajungem la depopularea penitenciarelor si la imbunatatirea conditiilor de viata din penitenciare.

Prin proiectul PSD observam ca in gratiere intra pedepsele si pentru fapte de coruptie, abuz in functie si pentru marturie mincinoasa. Nu cred ca este o coincidenta ca sunt exact infractiunile de care sunt acuzati capii conducerii aliantei de guvernare. Acest proiect al PSD de gratiere este o facatura.

PNL va vota impotriva proiectul marca PSD de gratiere pentru ca nu duce nici la depopularea din penitenciare, nu duce nici la conditii mai bune de detentie si nu creeaza nici clementa pentru niste oameni care au gresit', a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.