Victor Ponta a reactionat printr-un comentariu pe o pagina de socializare la afirmatiile fostului prim-ministru Dacian Ciolos, care in urma unei intalniri cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a sustinut ca "locul Romaniei este in nucleul dur al UE, iar pentru a ajunge acolo trebuie sa fie credibila si implicata".

«De ce greseste Dacian Ciolos afirmand categoric ca "Romania trebuie sa fie in nucleul dur al Europei"??? Pentru ca stie foarte bine ca vinde publicului din tara noastra o iluzie care va duce la mari dezamagiri si frustrari.

Afirmatia sa imi aminteste de celebra "lasati-ne sa ne pregatim pentru Liga Campionilor" - iar acum ne multumim sa vedem la televizor cum joaca puternicii Europei intre ei iar noi nici nu mai facem nimic care sa ne permita sa ne calificam intr-un viitor previzibil.

Dacian Ciolos stie foarte bine ca prezenta Romaniei in "nucleul dur" depinde de multe conditii pe care nu putem sa le indeplinim», a scris Ponta pe Facebook.

Afla care sunt conditiile in postarea fostului premier Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.