Deputatul PSD Catalin Radulescu a depus o cerere pentru 8 zile de concediu, motivand ca trebuie sa mearga in strainatate sa isi faca analize medicale, intrucat starea sa de sanatate nu este "foarte buna".

Ce scrie Radulescu pe cererea adresata lui Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, potrivit Hotnews.ro.

"Va rog sa-mi aprobati un concediu de 8 zile cu plata, in perioada 20 martie - 23 martie si 27 martie - 30 martie, pentru a-mi putea face analizele in strainatate, deoarece starea mea de sanatate nu este foarte buna. Va mentionez ca in mandatul 2012-2016 nu am luat nicio zi de concediu. Va multumesc pentru intelegere."

Potrivit sursei citate, Catalin Radulescu a anuntat, tot luni, ca se va autosuspenda din PSD pentru o perioada de sase luni. Decizia a fost luata in contextul scandalului provocat de declaratiilor controversate facute de deputat.

"(...) Pentru a nu atrage si partidul in aceasta sarabanda, am hotarat ca, in conformitate cu articolul 29 din Statutul PSD, sa ma autosuspend pe o perioada de minim sase luni din partidul meu de suflet, in ideea de a-i proteja atat imaginea, dar si pe cea a colegilor mei (...). Nu imi voi trada colegii din grupul parlamentar social-democrat, pentru ca fiecare vot al nostru in Parlament este important si pentru PSD si pentru Guvernul pe care il sustinem. Dupa clarificarea problemelor, mentionate mai sus, voi anunta, in termenul statutar, partidul referitor la decizia mea viitoare", a transmis Catalin Radulescu, printr-o declaratie de presa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.