Copresedintele ALDE Daniel Constantin a afirmat ca a discutat cu premierul Sorin Grindeanu pe tema tensiunilor din partid si i-a dat asigurari ca, indiferent de deznodamantul lor, toti membrii ALDE sustin actualul guvern.

Am discutat si cu domnul Grindeanu, l-am informat de sedinta de astazi si l-am asigurat ca, indiferent ce se va intampla in ALDE, toata lumea, dar toata lumea - si cei care il sustin pe domnul Tariceanu, si cei care ma sustin pe mine - va sustine guvernul Grindeanu”, a spus Daniel Constantin, la un post de televiziune, citat de News.ro.

El a argumentat ca sustinerea cabinetului Grindeanu a fost impusa de catre electorat prin votul din 11 decembrie.

Daniel Constantin a parasit, impreuna cu un grup de sustinatori, sedinta de duminica a Delegatiei Permanente a ALDE in care a fost convocat Congresul afirmand ca reuniunea este nestatutara, deoarece unii membri de drept ai Delegatiei nu au fost convocati, iar alte persoane nu aveau dreptul sa participe. In consecinta, sedinta si deciziile adoptate in cadrul ei vor fi atacate in contencios administrativ.

Citeste si:

Daniel Constantin: Tariceanu s-a luptat ca persoane cu probleme penale sa fie pe liste

Tariceanu: Am fost pur si simplu santajat de domnul Daniel Constantin


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.