Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Timisoara, ca nu detine acasa o arma si ca nu stie ce ar putea face cu ea, facand referire la declaratiile deputatului social-democrat Catalin Radulescu, in cazul caruia a spus ca va cere suspendarea din PSD pentru o perioada determinata.

Liviu Dragnea a adaugat ca regreta ca a cedat propunerii PSD Arges de a semna candidatura lui Radulescu pentru actualul Parlament.

Nu am arma acasa si chiar este importanta intrebarea. Nu stiu ce as face cu ea. Eu regret ca colegul nostru a avut o asemenea atitudine si regret ca am cedat propunerii PSD Arges de a semna candidatura lui pentru acest Parlament. Voi propune cel putin suspendarea din PSD pe o perioada determinata. Afirmatiile acestui deputat sunt inacceptabile”, a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat, de asemenea, daca asteapta demisia deputatului Catalin Radulescu din PSD, Liviu Dragnea a precizat: ”Eu tot trimit semnale”.

Citeste si: Catalin Radulescu: Salariile parlamentarilor ar trebui majorate; trebuie sa ne cumparam costume, nu putem veni in blugi si mizerabili


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.