Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Resita, ca, in ultimii ani, a facut „enorm de multe lucruri” pentru Victor Ponta si nu ii pare rau de actiunile sale, iar daca ar putea sa dea timpul inapoi, ar proceda la fel.

Eu am facut enorm de multe lucruri pentru Victor in cei sase ani de zile cat am fost impreuna la conducerea partidului si nu imi pare rau de nicio actiune de a mea. Daca ar fi sa dau timpul inapoi, as face la fel. Din partea mea va fi aceeasi prietenie”, a precizat Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, ca ii este greu sa inteleaga de ce este atacat in continuare de catre Liviu Dragnea si a spus ca este pacat ”sa bagi soparle”, in calitate de presedinte PSD.

Nu inteleg de ce continua atacul asupra mea, de ce este asa suparat ca, de fapt, noi ne-am inteles: eu sustin Guvernul, sustin PSD, nu-l sustin pe domnul Dragnea. Asta-i viata!”, a declarat Victor Ponta, adaugand ca nu poate fi de acord cu ”stilul de conducere monarhica” pe care l-ar promova Liviu Dragnea la conducerea PSD.

Liviu Dragnea l-a acuzat pe Victor Ponta ca a inceput de mai multa vreme o campanie indreptata impotriva partidului, campanie care este greu de inteles.

Ca are el o problema personala cu mine, dar cand spui ca Guvernul asta - care este rezultatul alegerilor si pe care l-am sustinut cu totii - ne va pune in pamant, ca nu va reusi sa faca incasarile, asta face rau guvernarii pentru ca da un sentiment de neincredere”, a mai spus Liviu Dragnea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.