Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, vineri, ca este "foarte multumit" de procurorul general si procurorii sefi ai DNA si DIICOT. Seful statului nu crede ca se va cere revocarea acestora din functie.

Referitor la decizia Curtii Constitutionale care a constatat existenta unui conflict juridic intre Guvern si DNA, presedintele a specificat: "Aceste hotarari sunt foarte bune pentru a evita astfel de situatii pe viitor. In rest, nu cred ca trebuie luate masuri administrative, trebuie luata ca atare decizia, studiata motivarea si aplicat tot ce scrie acolo", a spus presedintele, citat de digi24.ro.

Seful statului sustine ca este "foarte multumit" de procurorul general si procurorii sefi ai DNA si DIICOT. "Una la mana, sunt foarte multumit de activitatea procurorilor de la DNA si DIICOT. Asta este opinia mea. Doi, sincer, nu cred ca cineva va solicita asa ceva. (...) Foarte bine din cand in cand sa se faca evaluari, ii ajuta pe cei evaluati sa functioneze mai bine".

Intrebat pe ce se bazeaza cand face aceste afirmatii, presedintele a raspuns: "Pe informatii". "Nu exista niciun demers in sensul revocarii. (...) Haideti sa asteptam evaluarea", a subliniat Iohannis, citat de romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.