Presedintele interimar, Raluca Turcan, a tinut o conferinta de presa la Teleorman, ulterior explicand, printr-un mesaj postat pe o retea de socializare, care au fost motivele pentru care a ales respectiva locatie.

"Astazi (n.r. joi), la Teleorman, am vorbit despre provocarea si obiectivul politic al PNL pe termen lung: sa asezam PNL pe un drum care sa stea la baza bunastarii romanilor si sa duca la reducerea decalajelor dintre Romania si majoritatea statelor membre UE.

De ce am vorbit despre bunastare tocmai la Teleorman? Pentru ca, din nefericire, o tara intreaga stie ce a adus administratia PSD in Teleorman: saracie, cote alarmante si ingrijoratoare aproape la toti indicatorii de dezvoltare, de la parasirea timpurie a scolii, pana la numarul de someri si investitiile. Teleormanul este din nefericire un exemplu despre cum NU se face administratie in Romania. Nenorocirea care s-a abatut pe capul teleormanenilor a fost mutata pe capul tuturor romanilor!

Modul in care Liviu Dragnea a ales sa faca politica in Teleorman este transferat, in momentul de fata, in decizia politica de la nivel national. (...)

Sper ca in fiecare judet sa identificam echipele cele mai potrivite pentru reconstructia PNL, sa impulsionam oamenii profesionisti sa se implice in politica si in felul acesta, la decizia politica sa ajunga cat mai multi oameni buni", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.