Presedintele USR, Nicusor Dan, solicita excluderea lui Catalin Radulescu din PSD, pentru ca nu se asteapta ca acesta sa demisioneze, infromeaza digi24.ro.

"Nu ma astept ca deputatul Catalin Radulescu sa aiba onoarea sa demisioneze din Parlament, institutie a carei reputatie a batjocorit-o. Cetatenii si-au facut datoria si au sesizat institutiile statului, institutiile au deschis dosare penale pe numele lui, chiar si lideri ai PSD s-au delimitat public de instigarile la violenta si amenintarile acestuia. Este timpul ca PSD sa actioneze si sa-l excluda din partid, altfel devine complicele lui. Delimitarile sunt insuficiente.

PSD este dator si sa explice public cum a ajuns Catalin Radulescu pe lista PSD, care sunt meritele lui exceptionale, altele decat cele pe care presa le-a facut publice, respectiv condamnarile si plangerile colectionate de acesta, impreuna cu pustile AKM. Catalin Radulescu nu este vreun excentric, ci o persoana care s-a dovedit capabila sa incalce legea si nomele comune de convietuire intr-o societate", a scris Nicusor Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.