Fostul presedinte al PNL, Alina Gorghiu, lanseaza pe o pagina de socializare, un nou atac la adresa PSD, noteaza dcnews.ro.

"PSD se joaca alba-neagra cu legile prin Parlament, folosindu-se de tertipuri expirate. Senatorii PNL au cerut introducerea pe ordinea de zi a proiectului de lege care le da posibilitatea alesilor locali sa isi reprezinte comunitatile in consiliile de administratie de interes local sau regional, asa cum este normal, in mod neretribuit. Proiectul nu a aparut din cer, ci a fost votat ca initiativa de cei peste 1100 de primari PNL pentru ca este firesc ca ei sa fie acolo unde se iau decizii pentru cei pe care ii reprezinta.

Desi, majoritatea PSD-ALDE a votat in Comisia juridica proiectul, in plen s-a sucit si a cerut reintoarcerea la comisii.

Daca este sa pun in balanta si respingerea amendamentului PNL pentru marirea salariilor alesilor locali cu 20%, in spiritul OUG 2, atunci chiar pot sa spun apasat ca nu mai inteleg ce joc face PSD", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.